Oplev verden.

 

Vores lille familie er som nævnt, en ganske almindelig familie med hang til friluftslivet. Det betyder dog ikke at vi altid bor i huler på vores ferier, og hjælper gamle damer over gaden i fritiden.

Beklager hvis det forstyrrer nogle fordomme hos fodboldspillere og helårs campister - Vi nemlig selv helt uden fordomme :o) men tænker bare vores...

 

Undersider:

   

 

 

 

   

 

 

Skiferie

Langrend

Astrid

Lindgreens

Verden

Sydtirol

i Italien

Skiferie

Alpin

Harzen i

Tyskland

Regneark

for budget

Færøerne

 

 

 

 

Hvorfor rejser vi.

 

Vi er en del af en generation som er blevet mere internationaliseret end nogen anden generation før os. Verden ligger næsten i vores baghave, og dagens nyhed kan sagtens være at en sibirsk vejarbejder er kørt over af en spirituspåvirket elefant med diarre - alt efter hvilken nyhed medierne mener sælger world wide lige netop den dag. Det er lagt ud til os som borgere at filtrere hvad der er reelt.

 

Oplev det store i det små - En svamp fra Harzen kan også være en berigelse.

 

Verden skal opleves. Den skal dog også opdages. Hverken Dorte eller jeg har rejst specielt meget som børn. Vore forældre havde henholdsvis et landbrug og en

El-installations forretning som skulle passes. Derfor kom vi kun sjældent på rigtige ferier.

 

Det er derfor også lidt af en stående joke, at vi altid kan tage til Plön am See - da det er stedet hvor vi begge har været ved, på vores længste rejser som barn.

 

For at give vore egne børn et godt værktøj til at forstå verden, tager vi gerne på oplevelses rejser både nær og fjern. Nogle er rene vildmarksture. Andre er for at opleve og forstå den lokale kultur.

 

REEL VIDEN VIL ALTID OVERDØVE DÅRLIG KILDEINFORMATION

- Også selvom den er brugt under ytringsfrihedens hellige navn.

 

Denne sektion af vores hjemmeside har til formål at vise lidt om hvordan vi er afsted, og hvor lidt der ofte skal til for at få en god oplevelse.

 

"Badeland" og "All inclusive" giver nok hverken samme forståelse for, indsigt i, eller oplevelse af, hvordan andre kulturer og deres levevis i virkeligheden er.

 

Derfor er den personlige rejse et vigtig værktøj til at komme gennem det kultursammenstød, som vi oplever i dagens danmark, og som ofte bliver blæst ud af dimensioner af nogle ofte temmelig navlebeskuende journalister & politikere.

 

Her har vi som et demokratisk samfund pligt til at gøre vort bedste for at være så velinformeret, at vi ikke falder for mangelfuld og fejlagtig information, født i sensationen og ytringsfrihedens hellige navn.

 

Mange glemmer nemlig den forpligtelse, der ligger i at kunne sige det vi vil...

 

 

 

En rejse er lidt som med fremmed mad !

 

Du kender måske allerede nogle af råvarerne,

og kan alligevel lære meget af nye sammensætninger.

 

 

Vi håber at vore oplevelser giver dig appetit

at komme ud på nye rejser.

 

 

 

Opdatering af siden »

 

Siden bliver opdateret efter behov, og der laves et overordnet månedligt gennemsyn af Vildmarksbassen.dk

 

 

Gode links »

 

Sneoversigten

 

 

 

Vildmarksbassen.dk © 2008 • Rettigheder og nyheder

 

Velkommen til Vildmarksbassen.dk

 

Hjemmesiden for friluftlivet på det nære plan, og et lille indblik i livet hos en friluft-entusiastisk familie.

Vildmarksbassen.dk

Rejse

albummet