Log for vildmarksbassen


Rettigheder og Log for WwW.Vildmarksbassen.dk

 


Rettigheder for siden.

 

Hjemmesiden Vildmarksbassen.dk, samt uploadede fotoalbums tilhører Carsten Skovgaard Bernt. 

Der må ikke kopieres eller uddrages dele af indholdet uden aftale med familien Bernt.

 

Den direkte årsag er at vi vil undgå en forkert sammenkædning af siden i mediemæssige eller politiske sammenhænge. 

 

Til gengæld er vi altid villige og åbne for en ærlig og reel dialog  omkring brugen af siden, og giver gerne tilladelse til brug af siden i den rigtige kontekst.

 

Fjeldkompendiet hostes på siden, og er frit tilgængelig af enhver der ønsker at bruge den i friluftsmæssige sammenhænge. Blot skal Logo (rensdyret) og "Vildmarksgruppen De ømme tæer" altid anføres som kilde. Ønsker du at hoste kompendiet skal du have skriftlig tilladelse fra undertegnede eller Bjarne Damm.

 

/ Carsten Skovgaard BerntLog for det nye vildmarksbassen fra 2021


Nyeste tilføjelser vil stå øverst i loggen, der forventes at blive ført hvert kvartal.

 

2021 Q1: Hele vildmarksbassen overført og opdateret til ny platform. Et af mine "små" Covid projekter.

Release skete 2. april 2021 kl. 16:50.


I 2015 ændrede One.com platformen for hjemmesiden og ville ikke overføre siden til den nye platform. At overføre et univers med 80 undersider med fuld genindtastning, er ikke nogen hurtig opgave. Derfor stod den stille som følge af øget arbejdspres og familiære årsager, frem til nu her i foråret 2021. Covid har dog skabt tiden og rummet til at gennemføre opgaven, hvor Q1 har stået på hjemmeside aftener.


 

Log for Vildmarksbassen.dk. 2008-2015

 

Nyeste tilføjelser vil stå øverst i loggen, der føres for hver måned. Af hensyn til  plads, overskuelighed og relevans, går loggen kun et år tilbage i tid.

 

December: Besked kom at one.com vil omlægge hele platformen og ikke hjælpe med overførsel af eksisterende hjemmesider. Opdateringer ophører

 

November: Endelig er et stort afsnit omkring tørring af råvarer kommet til under Vildmarksmums. En appelsinbitter er også kommet til.

 

Oktober: "Vildmarksmums" er opdateret i en ny og overskuelig opsætning, med plads til flere fakta, der løbende vil blive tilføjet.

 

September: "Ved ilden", "livets små herligheder" & "vildmarksgodter" er nu opdateret i en ny og overskuelig opsætning, med plads til flere fakta. Nyt om spejderskjorten

 

Juni, juli, august: Summertime, nyt job og byggeprojekt præger billedet. Hyttesiden er tilrettet. Dutch oven basisviden er kommet ind under "ved ilden"

 

Maj 2014: Der er lidt nyt om Wild Stove, hvor en vindskærm er en kraftig forbedring.

 

April 2014: Alle hundesider er redigeret, og dyrlægernes kodeks for hunde er lagt ind. Vildmarksmums er nu fuld af hurtige og lette retter til at lave på tur.

 

Marts 2014: Det er brændetid. Men lidt nyt om spejderuniformen, samt lidt tilpasninger på bitter siden og kano siden. Og så er skovflåten beskrevet på tursiden.

 

Februar 2014: Maries tegnede logoer kommer ind efterhånden som de bliver til. Et stykke om trangiaet er kommet til vildmarksgodter. Nyt om spejderuniformen.

 

Januar 2014: Godt nytår. Der er lagt et bacon brød ind under tur udstyr, og havtorne bitteren er prøvesmagt for første gang, lidt søde svesker sat over.En PC er en fuldstændig fantastisk opfindelse...

  

Der sker stadig lige mange fejl

- men nu skyldes det heldigvis ikke nogen !!!